15.Desember

I dag ble det en morgentur på jordet med Frøya, Rasmus og Totto, det er ganske så deilig å bare gå ut av døra og rett ned på jordet. Fint å ha denne muligheten som luftetur før jeg skal på jobb, slippe å reise ut. Jeg tør nemlig ikke å gå langs veien med alle tre samtidig, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har problemer med å holde igjen de to store hvis det tilfeldigvis skulle dukke opp en katt på vår vei, he he. Det fikk jeg erfare i sommer, jeg var litt uoppmerksom da F og R så katten før meg, jeg fikk noen skrubbsår for å si det pent. Håper ingen så meg.
På kvelden var det kurs igjen og Rasmus gjorde god figur i dag også. Tror det var lurt av meg å gå et skritt tilbake, skynde seg langsomt har jeg tro på.Jeg skal ha Rasmus i hvertfall ti år til, så vi har god tid til å komme i mål.
Når jeg ser tre år gamle hunder som allerede går i eliten, da tenker jeg: Har de fått lov til å være hund noen gang, eller er det bare krav som stilles hele veien?? Hva med valpe-tiden?? Hva skal de finne på videre, skal de fortsette å konkurrere i eliten resten av livet? Det må være kjedelig.