5. JUNI

 

I går var det NSBK på Bogstad og i dag har det vært NKK i Drammen.

Jeg stilte kun i går med Frøya og Zulu, men Rita stilte Brage begge dager. Tror jeg begynner med Brage fordi det var litt artig å lese kritikkene fra to forskjellige dommere.

 

Dag 1: Over middels str. Kvadratisk bygd. Prima uttrykk. Tørt skalleparti. Utm.skjegg, godt bitt. Sterk hals + rygg, velansatt hale. Ønsker mer dybde i kropp. Utm.vinkler, pels og farge. Gode stabile ben, godt temp.

Exellent, 3AK


Dag 2: 3-årig hannhund. Maskulin helhet. Kraftfull hund med bra lengd. Ønskas betre ???? øron.Tilrekkeligt benstamme. Noe mjuk i ryggen, skjuter noe över korset. Något lågt ansatt svans. Bra pels, trev.temp.

Very good


Så over til damene mine.

Frøya: God str., utm.prop. Langstrakt hode med godt uttrykk. Godt bitt. Velbårede ører. Sterk hals, god overlinje. Utm.forbryst og vinkler. God pelsstruktur og farge. Frie beveglser. Godt temp.

Exellent, CK, BIR veteran, 3 BIS veteran


Zulu: Bra str. Kunne ønskes en aning kortere i kroppen. God lengde på hodet. Utm.utrykk. Velbårede ører av god str. Trangt saksebitt. Utm.hals og overlinje. Trenger å utvikle mer bredde i kropp og lår. Utm. pels og farge. Beveger seg parallelt. Godt.temp.

Very Good


Jeg hadde en laaaang og hyggelig dag på NSBK sin dag, treffe andre schnauzer-folk og skravle litt, eller mye, alt ettersom. Været var vel egentlig upåklagelig, men litt for varmt for min del. Nesten fælt å si det men jeg gleder meg til høsten allerede. Og ikke minst er jeg veldig fornøyd med resultatene. Gamle gode Frøya som liker å være midtpunktet, Zulu sin første offisielle utstilling. Syntes hun gikk utrolig bra i ringen og stilte seg fint opp. Dette har vi ikke akkurat trent på så kanskje hun er et naturtalent 🙂 :-). En annen ting også, det gikk av noen alvorlige dunder-salver i nærheten, de drønnet godt for å si det mildt. Men jeg kunne ikke observere at det var noen hunder som reagerte nevneverdig på dette.

Til slutt må jeg få gratulere Anneli og «Magnus Olsen» med Championatet, BIR, BIS og alt det andre, slufser, pokaler osv…osv.