Denne helgen har jeg og hundene vært i vakre Heidal i Gudbrandsdalen. Jeg hadde meldt på Zulu på et runderingsstevne hos Jetta Hundeklubb på søndagen. Vi dro oppover lørdag morgen for å være tilskuer/heiagjeng for andre kjentfolk, og for å bli litt kjent med området. Lørdag var det sporstevne hvor Berit med Candy og Hr. og Fru Simensen skulle delta. De gjorde en fin presentasjon selv om noen poeng manglet for opprykk.

På søndag var det vår tur og nervene var i noe høyspenn. Starter med rundering som Zulu plutselig ikke kunne. Svarte….hva skjedde her?? Hun bare luntet ut og feilmeldte to ganger, da er det over og ut. Ok, da kunne jeg senke skuldrene og komme meg igjennom resten. Så var det feltsøk, da våknet bartedamen til liv så her endte vi med 9,5 poeng. Så til slutt lydighet som heller ikke er så mye å skryte av. Men de øvelsene hun gjennomførte gjorde hun med høy poengsum. Så et par sikre øvelser (trodde jeg) funket ikke. Vel, det var den debuten i rundering, he he. Jeg setter meg ikke ned og grubler på hva som gikk galt. Det gikk som det gikk denne dagen og det er bare sånn det er. Det finnes sikkert mange unnskyldninger/forklaringer på hvorfor men det bruker jeg ikke tid på. Jeg har ingen mål om å komme til NM eller noe annet, jeg vil ha det moro med hund og det har jeg.

Vi overnattet på Jotunheimen feriesenter, en vakker plass med nydelig natur. Og de treningsområdene som ligger her er helt utrolige. Fam.Simensen lå på samme plassen så vi hadde en hyggelig lørdagskveld sammen.

En stor takk til Jetta Hundeklubb for et flott gjennomført stevne. Trivelig vertskap og nye bekjentskaper. Det er noe helt spesielt å være på bruksstevner, en helt spesiell atmosfære hvor alle ønsker hverandre godt og lykke til.

 

IMG_4744 IMG_4748 IMG_4750 IMG_4753 IMG_4756 IMG_4760 IMG_4761 IMG_4762