27. FEBRUAR

 

Vi har en liten forsmak på våren om dagen, sol fra blå himmel som gir noen varmegrader på dagen. Fremdels kaldt om natten men det er jo normalen, heldigvis :-). Det har vært en hard arbeidsperiode så langt så det blir litt begrenset med diverse hundeting. Men turer og noen få treninger får jeg presset innimellom slagene. Når det dukker opp en fridag så tar vi igjen det fortapte til stor glede for bartene her i huset.

I går hadde vi besøk av Andre og «Nemi» som er datter av Frøya og Andre sin gamle hannhund Falco. Nemi ble omplassert til Andre etter at hennes tidligere eiere ikke kunne ha henne lenger. Nemi har fått et godt hjem (hun hadde det før også), full av lek og i meget god form. Andre er aktiv i skisporet og jogging så hun får trim nok denne frøkna.

Noen ord om Frøya. Hun er straks 11 år og alderen begynner å hente henne inn nå. Jeg har jo sett at ting forandres og har hatt kontroller hos veterinæren. Alle blodprøver og andre «sjekker» har vært fine. Hun har, som nevnt tidligere, en bilyd på hjertet. Dette merker jeg godt når vi er på tur eller når hun blir litt «ivrig», da puster hun tungt og harker. Jeg ser også at hun begynner å slite med koordinasjonen, hun snubler og faller litt sammen i bakparten. Men så blid da som hun alltid er så biter hun tennene sammen og virker fornøyd. Når vi møter folk som ikke ser henne i hverdagen så blir de overrasket over hvor godt hun holder seg og at hun er så svart i pelsen. Det er jo hyggelig å høre men samtidig litt vanskelig. Jeg ser jo noe annet. For all del, tiden er ikke her ennå men den kommer og jeg er av den oppfatning at hun ikke skal gå på «overtid». Det har hverken Frøya eller jeg godt av. Så jeg får bare nyte bestevennen min og stelle godt med henne frem til da, sånn son jeg har gjort i snart 11 år :-).

 

Nei, solen skinner på denne fine formiddagen. Jeg har noen timer på meg før jeg skal på jobb så nå må vi ut og lufte vårs 🙂 

HA EN FIN DAG