18. MARS

 

Dagene og ukene forsvinner så fort at jeg klarer nesten ikke å henge med, he he. Det er mye å gjøre på jobben om dagen og det går litt utover tiden til Zulu og Totto. De får så absolutt sine turer og det de trenger, men jeg skulle gjerne hatt tid til mer trening både av hund og meg selv. Jeg må utsette min planlagte NBF start med Zulu siden jeg ikke har fått gjort så mye som jeg ønsket, men sesongen er så vidt i gang så vi skal nok rekke et par stevner før høsten :-). Dessuten er denne bartejenta nå inne i en periode hvor hun er skråsikker på at hun skal ha valper og da er hun ikke akkurat konsentrert eller fokusert på noe annet en å finne et egnet sted for å føde. Hun er veldig klengete og kosete, piper og griner….stakkar, jeg har litt vondt av henne nå. Godt det snart er over.

Vel, det har da blitt et par jordespor og litt feltsøk  + noen små økter med lydighet, så noe småtteri har vi da fått til. Jeg får ofre litt «husarbe» til fordel for hundetrening, det forsvinner ikke 🙂

 

Jeg har et kamera som ikke klarer å fokusere i fart, men nå er det snart et nytt på gang 🙂

 

 

 

001 002 003 004 005