12. FEBRUAR

 

På mandag den 10. februar kom Zulu og Norton sine kjærlighetsbarn til verden 🙂

Zulu begynte det første stadiet i «prosessen» søndag kveld og mandag ettermiddag kl:16:00 kom den første, ei tispe. Etter det gikk det slag i slag og siste mann (nr.10) meldte sin ankomst 23:50. Fødselen gikk veldig bra og Zulu gjorde en kjempejobb, morinstinktet våknet med en gang. Rart å tenke på at denne barnslige lille Zulu-supermus plutselig har blitt voksen.

Sluttresultatet ble 4 tisper og 6 hanner, alle friske og sterke. De spiser og sover om hverandre og Zulu steller de slik at «systemet» fungerer. Zulu spiser også godt, det har hun gjort fra første uke etter parring. Hun spiste til og med under fødselen :-).

Jeg hadde bistand fra «farmor» Berit, det er betryggende å være to under dette umennskelige presset, he he. Jeg som et nervøst vrak og Berit den lugneste av alle, så vi kledde hverandre godt. Og som Berit sa; jeg har hjulpet til med å få de inn, så da får jeg hjelpe til med å få de ut også. Du er god du Berit 🙂

Så nå når alt er på stell så kan jeg senke skuldrene og bare nyte synet, lyder og lukter av disse små diamantene. Den kritiske perioden er ikke over ennå, men det er ingen svake individer så jeg krysser alt for at dette går bra.

 

 

 

 

001003