30 JANUAR

 

I dag brukte jeg den nybroderte treningsvesten på treninga og du verden så bra det gikk. Så da får vesten æren for det, he he. Jeg var jo litt stolt der jeg gikk med hodet høyt hevet og det smittet nok over på Zulu. Hun var nok litt stolt hun også, med nytt halsbånd og greier 🙂

Vi hadde en flott fri ved fot, hopp over hinder gikk så det suste. En øvelse Zulu liker. Så plukket jeg frem dekk i dag for å teste. Fikk med meg Siri med briard’n Willie til en liten fellesdekk og Zulu lå fint i dag. En budføring fikk vi også gjennomført og lineføring gjennom gruppe. Du verden, det ble litt i overkant dette men Zulu tåler det. Jeg får nok skjerpe meg og plukke frem 2-3 øvelser som skal trenes på, ikke hele pakka hver gang vi er med bruks-gjkengen :-).

 

På formiddagen i går ble det en skitur med Zulu og Totto. Det gikk veldig fint selv om Totto er litt skeptisk til skiene. Sambo’n er også med og styrer Zulu inn på riktig side av sporet og hun lærer fort. Så takk til min tålmodige samboer, godt han er gled i hund og natur 🙂

Frøya er for gammel til slike turer dessverre så hun fikk en tur alene for så å passe huset. Er ganske sikker på at hun tok en «strekk» på sofa’n.