16. AUGUST

 

Først må jeg få gratulere Brage, Willis, Bira, Fant og Zappa med 3-års dagen i dag. Som tiden bare flyr avgårde, er det virkelig så lenge siden Frøya hadde disse skjønne svarte nøstene???

Jeg har snakket med alle i dag og får bare gode tilbakemeldinger, alle er veldig fornøyde med sine bartevenner. De får være med på turer både i inn- og utland og fungerer godt i hverdagen. Da blir jeg veldig glad altså 🙂

 

Så var det viruset. På hjemmefronten i dobbel forstand. Hjemmesiden min og meg selv. Jeg har ligget en uke med magevirus, men nå er alt ved normalen gudskjelov. Slitsomt og kjedelig. «Barna» har vært utrolig snille og tålmodige må jeg si.

 

Så i dag fikk de endelig kommet seg en ordentlig tur ut. Kjørte til Sessvollmoen med sykkelen bak i bilen. Først gikk jeg en oppvarmingsrunde, deretter la jeg et spor til Zulu. Så syklet jeg med Totto først, så Frøya. Gamla fikk en kort og rolig runde, men hun vil gjerne dra avgårde som i gamle dager, hoppetussa mi.

 

Så gikk jeg sporet med Zulu. Var litt spent, for når jeg la ut sporet så var det tegn til blå himmel og sol. Men når slutten var lagt ut så åpnet slusene seg, fy flate som det regnet. Ja ja tenkte jeg, det var det sporet. Men Zulu gjorde en super jobb.

 

Så var det å prøve Zulu i sele og sykkel. Hennes aller første tur, du verden så flink hun var. Travet så fint ved siden av atte. Hoppetussa mi dette også 🙂