3. MAI

 

Du verden så moro det er  når alt går som man ønsker. Planen var spor og lydighet med hundeklubben i dag, og siden det var en fridag så dro jeg avgårde litt tidligere enn planlagt. Jeg kjørte bort til hundeklubbens områder og la et spor til Zulu. Hadde jo tenkt et «normal-spor» men det hender man mister litt retningsans og da ble det plutslig myyyye lenger og vanskeligere. Trodde jeg ;-). Langt ble det, ca 1,5 km med et veldig variert underlag. Alt fra tørr skogbunn, gjennom grustak, litt asfalt, jordeveier, myr og kvister. Fy flate så svett på ryggen er det lenge siden jeg har vært. Og Zulu går som et råskinn når oppgavene blir krevende. Men jaggu var hun sliten når vi kom til slutten. Hadde dette vært SPH1 så hadde vi bestått :-).

 

Mens sporet lå og godgjorde seg så trente vi litt lydighet. Tok en gjennomgang av FP lydighetsdelen og apportering. Og jaggu traff jeg Mister Gjerdalen, så han figurerte for meg under en budføring.

Tone med Ørn møtte jeg også, la et spor for den ekvipasjen som gikk fint.

En super treningskveld.